App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Gemengde gevoelens bij TEC

Gemengde gevoelens bij TEC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De competitiewedstrijd van TEC in de Derde divisie B tegen HSV Hoek werd zaterdagmiddag op het laatste moment door de scheidsrechter afgekeurd omdat het speelveld van Sportpark De Lok in Tiel niet bespeelbaar was. Omdat dit niet de eerste afgelaste wedstrijd van TEC was, heeft de ploeg van het trainersduo Hans van de Haar en Eric Meijers al een achterstand van vier wedstrijden op SteDoCo. Het programma van TEC was al overvol en daar komt dus weer een extra doordeweekse wedstrijd bij.

Zonder zelf in actie te komen, deed TEC sportief gezien wel goede zaken. Lijstaanvoerder BVV Barendrecht raakte de koppositie kwijt door een verrassende 3-1 nederlaag bij SV Meerssen en ook SteDoCo verloor twee belangrijke punten in de strijd om promotie naar de Tweede divisie door thuis met 1-1 gelijk te spelen tegen Blauw Geel’38. Qua verliespunten is TEC inmiddels de nummer twee van de competitie, maar dan zal het wel alle inhaalwedstrijden moeten winnen.

Stand aan kop 3e Divisie B:
1. SteDoCo 23.46
2. Barendrecht 22.45
3. Sportlust’46 22.39
4. Blauw Geel’38 21.37
5. Gemert 22.36
6. TEC 19.35

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |