App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Periodetitel voor VV Scherpenzeel

Periodetitel voor VV Scherpenzeel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Scherpenzeel heeft met de 4-3 overwinning op VV Buitenpost niet alleen drie belangrijke punten veroverd in de strijd om het kampioenschap van de Vierde divisie B, maar is ook winnaar van de tweede periodetitel geworden. De formatie van trainer Koen Janssen heeft hiermee in ieder geval een ticket voor de nacompetitie voor promotie naar de Derde divisie binnen, een knappe prestatie voor de formatie uit Scherpenzeel die vorig seizoen nog in de eerste klasse uitkwam.

Na een snelle tegentreffer kwam Scherpenzeel na tien minuten op gelijke hoogte dankzij een goal van Bryan Burgerhout. Lars ten Teije scoorde koppend de 2-1, maar de bezoekers uit Friesland kwamen nog voor rust op gelijke hoogte. In het tweede deel kwam Scherpenzeel dankzij een prachtige goal van Eef van Riel op 3-2 en leek Bjorn Cuperus met de vierde treffer de wedstrijd te beslissen. In de blessuretijd kwam Buitenpost nog terug tot 4-3, maar dat kon het feestje van Scherpenzeel niet meer verpesten.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |