App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws OVC’85 heeft nieuwe trainer volgend seizoen ook gevonden

OVC’85 heeft nieuwe trainer volgend seizoen ook gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Een paar dagen nadat Herman Harleman als interim-trainer voor de rest van dit seizoen werd vastgesteld heeft OVC’85 ook bekend gemaakt dat Kars Deutekom volgend seizoen hoofdtrainer in Oosterbeek wordt. De 37-jarige Deutekom is bezig aan zijn tweede seizoen als trainer van het onder 23 team van csv Apeldoorn en was daarvoor onder meer assistent-trainer van VDZ, de Arnhemse club waar hij als voetballer ook jarenlang in de hoofdmacht speelde.

Bestuurslid Voetbalzaken Raoul Godijn van OVC’85: ,,Kars is een jonge ambitieuze vent die toe is aan een nieuwe stap in zijn ontwikkeling, dat past daarom goed bij een club als OVC’85.” De derdeklasser uit Oosterbeek moest op zoek naar een oplossing voor de rest van deze voetbaljaargang en het volgende seizoen nadat in januari per direct afscheid werd genomen van Johan Scholten. Na de degradatie uit de tweede klasse van vorig seizoen strijdt OVC’85 ook in de derde klasse A tegen degradatie. De Oosterbeekse zaterdagclub is met vier punten uit dertien wedstrijden hekkensluiter. Mede door de 4-0 zege op Sportclub Brummen en de rentree van Vincent van Weelden hoopt OVC’85 zich alsnog via de nacompetitie veilig te spelen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |