App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Oude bekende keert terug als hoofdtrainer bij NVC

Oude bekende keert terug als hoofdtrainer bij NVC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Theo Mennings keert volgend seizoen terug als hoofdtrainer bij NVC Netterden. Bij de vijfdeklasser uit Netterden wordt Mennings de opvolger van John Trentelman. De oud-prof liet begin januari weten na twee seizoenen te stoppen op Sportpark De Hoek.

Mennings was in het verleden al eerder hoofdtrainer van NVC, verder was de trainer werkzaam bij RKSV ’t Peeske, Aerdt, Sportclub Groessen en SC Rijnland. SV Loil was in het seizoen 2019/20 de laatste vereniging waar Mennings hoofdtrainer was.

Op de Facebook-pagina van NVC wordt het enthousiasme over de terugkeer van de trainer niet onder stoelen of banken geschoven: “Met Mennings aan het roer staat er aankomend seizoen een trainer die de klappen van de zweep kent en die weet hoe het bij NVC gaat. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst maar dromen mag altijd toch”.  Mennings werd in 2005 met NVC ongeslagen kampioen van de zesde klasse E.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |