App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Keeper van eersteklasser naar SVS’65

Keeper van eersteklasser naar SVS’65

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bjorn in ’t Veld keert komend seizoen weer terug bij SVS’65. De 24-jarige doelman vertrok vorig seizoen van de vierdeklasser uit Spijk naar eersteklasser VV Almkerk maar keert in de zomer weer terug op Sportcomplex SVS ’65.

Bij VV Almkerk zijn de speelminuten voor In ’t Veld schaars, vandaar dat hij besloten heeft weer terug te keren naar SVS’65, dat drie niveaus lager speelt. Bij de club uit Spijk is doelman Kaarsemaker geblesseerd, waardoor de terugkeer van In ’t Veld extra prettig is voor de dorpsclub.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |