App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Scherpenzeel zaterdag periodekampioen?

VV Scherpenzeel zaterdag periodekampioen?

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Scherpenzeel kan het goede seizoen in de Vierde divisie D bekronen met de tweede periodetitel. De promovendus uit Scherpenzeel is bij een overwinning in de thuiswedstrijd tegen middenmoter VV Buitenpost periodekampioen en daarmee verzekerd van een ticket voor de nacompetitie voor historische promotie naar de Derde divisie.

Bij puntenverlies van Scherpenzeel is de formatie van trainer Koen Janssen afhankelijk van de resultaten van Rohda Raalte. Rohda speelt nog twee wedstrijden in de strijd om de tweede periodetitel: zondag thuis tegen Longa’30 en op 10 maart thuis tegen MASV. Excelsior’31 speelt als winnaar van de eerste periodetitel niet mee om het tweede periodekampioenschap.

Stand tweede periode:
1. Excelsior’31 9.20 (17-6)
2. Scherpenzeel 9.20 (16-6)
3. Rohda R 8.15 (19-13)
4. DETO 8.13 (14-10)

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |