App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Veelbelovend debuut winteraankoop De Treffers

Veelbelovend debuut winteraankoop De Treffers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dean van der Sluijs heeft zaterdag in de met 2-1 gewonnen competitiewedstrijd tegen Scheveningen zijn debuut voor De Treffers gemaakt. De 28-jarige aanvallend ingestelde linksback sloot in de winterstop in Groesbeek aan nadat zijn buitenlands avontuur bij FK Jerv in Noorwegen was geëindigd.

Van der Sluijs is een bekende naam in de Keuken Kampioen Divisie, de linksbenige verdediger kwam zeven seizoenen uit voor TOP Oss en twee seizoenen voor Helmond Sport en speelde in totaal 218 wedstrijden op het tweede niveau in Nederland. Mede door een blessure werd zijn periode bij Eredivisieclub RKC Waalwijk geen succes. Tegen Scheveningen begon Van der Sluijs direct in de basis en werd na zeventig minuten vervangen door Torino Hunte.

Van der Sluijs heeft op Sportpark Zuid een contract tot het einde van dit seizoen getekend.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |