App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Promotie / Degradatieregeling vrouwenvoetbal bekend

Promotie / Degradatieregeling vrouwenvoetbal bekend

door Redactie
0 reacties

De promotie-/degradatieregelingen van de vrouwencompetities in het veldvoetbal zijn bekend. Ze zijn hieronder te downloaden.

Zoals eerder gepubliceerd zijn de p/d-regelingen van de vrouwencompetities veldvoetbal voor het seizoen 2023-2024 wat later vastgesteld. De reden hiervoor is dat onderzoek wordt gedaan naar de piramide binnen het vrouwenvoetbal. Het is bekend geworden dat dit nog geen gevolgen zal hebben voor de competitiestructuur voor het seizoen 2024-2025 en dus zijn de p/d-regelingen vastgesteld. in de regelingen zijn ook de wedstrijdschema’s van de nacompetities opgenomen.

P/D-Regeling

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |