App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Job Hoogedoorn van VVOG naar derdeklasser

Job Hoogedoorn van VVOG naar derdeklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Job Hoogedoorn is bezig aan zijn laatste seizoen bij VVOG Harderwijk. De 27-jarige aanvaller keert na dit seizoen terug naar VV Zeewolde, de huidige nummer twee van de derde klasse C.

Hoogedoorn speelde in jeugd van VV Zeewolde om in 2017 de stap naar VV Nunspeet te maken. Na drie seizoenen in Nunspeet maakte de aanvaller in 2020 de overstap naar VVOG om in Harderwijk in de Derde divisie uit te komen. Dit seizoen staat de teller voor Hoogedoorn op zeventien optredens voor VVOG in de Vierde divisie D.

Op de website van zijn nieuwe club geeft de multifunctionele aanvaller een toelichting op zijn beslissing: “Logischerwijs is het geen normale stap vanuit de divisie naar een 3e of 2e klasser. Echter, ben ik nu in de kracht van mijn voetbalcarrière en wil ik ook echt wat bijdragen aan “mijn” club om de zo gewenste stappen te maken. Ik ben onder de indruk van de laatste jaren dat er echt een positieve ontwikkeling rondom de club en het 1e elftal plaats heeft gevonden. De gesprekken gaven heel veel vertrouwen en de juiste energie, er ligt een duidelijk plan! Gesprekken met andere divisieclubs kon ik zodoende eenvoudig naast mij neerleggen, Zeewolde is de uitdaging waar ik vol voor wil gaan en ik wil de club graag helpen om de volgende stappen te maken in haar ontwikkeling”.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |