App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Extra seizoen De Vries bij hekkensluiter

Extra seizoen De Vries bij hekkensluiter

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jaap de Vries blijft volgend seizoen hoofdtrainer van derdeklasser EFC’58. De trainer is nu bezig aan zijn eerste seizoen op Sportpark De Zanderij en blijft in ieder geval tot de zomer van 2025 werkzaam in Ermelo.

Ondanks de huidige klassering op de ranglijst zien bestuur, spelersgroep en trainer voldoende perspectief voor een verdere samenwerking. EFC’58 is met twee punten uit veertien wedstrijden de hekkensluiter van de derde klasse C en heeft met een achterstand van dertien punten op nacompetitieplek twaalf een wonder nodig om niet te degraderen naar de vierde klasse.

Zaterdag speelt EFC’58 in Ermelo tegen lijstaanvoerder ZAC.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |