App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VVA Achterberg kiest voor trainer uit Ede

VVA Achterberg kiest voor trainer uit Ede

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Martin Speelziek wordt volgend seizoen de nieuwe trainer van VVA Achterberg. De 38-jarige trainer uit Ede wordt bij de tweedeklasser uit Achterberg de opvolger van Dik Peters van Ton die na een seizoen op Sportpark De Meent alweer vertrekt.

Speelziek is dit seizoen trainer van Lunteren, competitiegenoot van VVA Achterberg in de westelijke tweede klasse B. Beide ploegen zijn concurrenten in de strijd om rechtstreekse handhaving in de tweede klasse. Speelziek voetbalde bij vv Lunteren, DTS Ede, Go Ahead Eagles, WAVV en Fortissimo. VVA Achterberg wordt voor Speelziek na SDS’55 en vv Lunteren zijn derde club als hoofdtrainer.

Op de website van VVA Achterberg geeft Martin Speelziek een uitgebreide reactie: “Ik vind het mooi om de nieuwe trainer van VVA Achterberg te worden. VVA Achterberg is een no-nonsense club en een echte dorpsclub. Ik heb een goed gevoel overgehouden aan de gesprekken met de technische commissie en een delegatie van het bestuur en men is duidelijk in wat men wil. Prestaties die samen moeten gaan met gezelligheid en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Ik ken VVA Achterberg natuurlijk uit de gesprekken die ik heb gevoerd met Rick Degenaar en die is ook enthousiast over VVA Achterberg. Mike Jansen en Wail Kada heb ik nog meegemaakt bij DTS en WAVV en natuurlijk heb ik VVA Achterberg een paar weken geleden in actie gezien toen we met vv. Lunteren in Achterberg in de competitie tegen ze uitkwamen”.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |