App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Pinarbasi alweer aan de slag als interim-trainer

Pinarbasi alweer aan de slag als interim-trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ramazan Pinarbasi maakt het seizoen af als interim-trainer van BAS. Bij de vierdeklasser uit Biddinghuizen wordt de trainer uit Harderwijk de opvolger van Jeroen van den Berg die in januari besloot te stoppen. Pinarbasi was sinds begin februari beschikbaar omdat de samenwerking tussen Rood-Wit’58 en de trainer toen per direct beëindigd werd.

Opvallend genoeg spelen BAS en Rood-Wit’58 allebei in de vierde klasse B. De rood-witte formatie uit Putten is koploper, BAS staat met tien punten minder op de achtste plaats in de middenmoot. Op 16 maart treffen beide clubs elkaar op Sportpark De Schelp in Biddinghuizen.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |