Home Arnhem ONA’53 haalt nieuwe keeper uit Vierde divisie

ONA’53 haalt nieuwe keeper uit Vierde divisie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dennis van den Berg is volgend seizoen de nieuwe keeper van ONA’53. Bij de derdeklasser uit Wageningen wordt hij de opvolger van Tom Reugebrink die onlangs bij de technische commissie van ONA’53 had aangegeven na dit seizoen te stoppen.

De 24-jarige Dennis van den Berg is dit seizoen de tweede doelman bij Vierde divisieclub vv Scherpenzeel achter Stef Brummel en was op zoek naar een club met meer perspectief op speelminuten. Van den Berg doorliep de jeugdopleiding van Bennekom en was daarna vijf seizoenen de eerste doelman van SKV.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl