Home Achterhoek Trainer Bram Wijnands naar DZC’68

Trainer Bram Wijnands naar DZC’68

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bram Wijnands sluit volgend seizoen aan bij DZC’68. Bij de eersteklasser uit Doetinchem completeert Wijnands de technische staf van hoofdtrainer Rob Haveman en assistent-trainer Bas van Londen.

Wijnands was de afgelopen dertig jaar aan Gazelle Nieuwland en VV Dieren verbonden en begon in de zomer van 2021 als hoofdtrainer in Dieren. Begin november liet Wijnands weten dat hij na dit seizoen zou stoppen als hoofdtrainer bij de tweedeklasser uit Dieren. Eind januari moest het bestuur van Dieren besluiten de samenwerking met onmiddellijke ingang te beëindigen vanwege een verminderde chemie tussen trainer en spelersgroep. Maik Angenent nam vanaf dat moment de honneurs waar bij de fusieclub uit Dieren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl