App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Sportclub Lochem op zoek naar nieuwe trainer

Sportclub Lochem op zoek naar nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Laurens Leussink stopt aan het einde van dit seizoen als hoofdtrainer van Sportclub Lochem. Op de website van de derdeklasser uit Lochem staat een duidelijke toelichting: “Laurens is nog steeds aan het herstellen van de hersenbloeding die hij in mei 2023 heeft gehad, en dat herstel vraagt veel van Laurens. Zoveel, dat hij heeft besloten om na dit seizoen te stoppen. Wel wil Laurens het lopende seizoen tot een goed einde brengen, tezamen met de staf van ons 1ste elftal. Laurens geeft aan dat hij nu op 70 procent van zijn vermogen het trainerschap uitvoert en hij verwacht dat het langere tijd zal duren om 100 procent te kunnen geven. In zijn ogen doet hij het team, zijn staf, de club en zichzelf hiermee te kort.”

Leussink was eerder hoofdtrainer van ABS, Eerbeekse Boys en Warnsveldse Boys en begon in 2022 op Sportpark De Elze als opvolger van de ervaren Henry Golstein. Sportclub Lochem promoveerde vorig seizoen via de nacompetitie naar de derde klasse. Dit seizoen staat de promovendus op een knappe vijfde plaats in de derde klasse B.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |