App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Elsweide verrast met middenvelder van MASV

Elsweide verrast met middenvelder van MASV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Abdellatif El Malki speelt volgend seizoen bij vierdeklasser Elsweide. De 25-jarige middenvelder voetbalt dit seizoen bij Vierde divisieclub MASV en was in het verleden onder meer actief voor SML. Bij Elsweide wordt El Malki herenigd met zijn tweelingbroer Abdelilah die afgelopen zomer de overstap maakte naar het roodblauw van Elsweide.

Volgens zijn nieuwe trainer Harun Köprülü past zijn nieuwe aanwinst perfect bij Elsweide: ,,Latif had verschillende mogelijkheden om op niveau te blijven voetballen bij eersteklassers en divisieclubs, maar mede door zijn broer kiest hij voor ons. Daarnaast wil Latif wat betekenen in ons project om derdeklasser te worden, daarnaast kan hij het voetballen bij Elsweide beter combineren met zijn werkzaamheden. Bij Elsweide proberen wij spelers te halen die ons team echt versterken.”

Eerder werd al bekend dat Redouan Eddarkaoui van SML volgend seizoen zijn thuiswedstrijden op Sportpark Elsweide speelt. Elsweide staat momenteel op de tiende plaats in de vierde klasse D en speelt zondag thuis tegen Albatross.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |