App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Eerste aanwinst SV Blauw Wit komt van eersteklasser

Eerste aanwinst SV Blauw Wit komt van eersteklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Doelman Kevin Rokers keert volgend seizoen terug bij SV Blauw Wit. De 26-jarige inwoner van Wijchen speelt nu bij het zondagteam van SC Woezik en is de eerste aanwinst voor de vierdeklasser uit Nijmegen.

Kevin Rokers doorliep de hele jeugdopleiding van Blauw Wit en vertrok in 2018 mede vanwege een verhuizing naar SC Woezik. Na drie seizoenen in het zaterdagteam maakte de keeper in 2021 de overstap naar het eerste zondagteam van de grote vereniging uit Wijchen Noord. De afgelopen seizoenen was Rokers tweede doelman in de eerste klasse en dit seizoen kwam hij door een blessure van eerste doelman Zaalman tot behoorlijk wat speeltijd.

Rokers is duidelijk over zijn keuze om terug te keren naar Sportpark De Schoonhorst in Nijmegen:  ,,Zes jaar geleden ben ik vertrokken bij de club waar ik alle elftallen doorlopen heb. Voor mijn gevoel heb ik nog wat te bewijzen bij de club waar het voor mij allemaal begonnen is. Na meerdere gesprekken met Roel heb ik het vertrouwen dit te kunnen bewerkstelligen. 

Hopelijk handhaaft de club zich dit jaar zich in de 4de klasse en kunnen we volgend meestrijden om de bovenste plaatsen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |