App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Vierde klasse D: bizarre verschillen in gespeelde wedstrijden

Vierde klasse D: bizarre verschillen in gespeelde wedstrijden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Zondag werd het competitieduel tussen Rood Wit en RODA’28 alweer afgelast. De vierdeklasser uit Groesbeek kwam voor het laatst in actie in competitieverband op 3 december 2023 en heeft tot dusver pas zeven competitiewedstrijden gespeeld. In het restant van het seizoen staan er dus nog zeventien competitiewedstrijden voor de zondagclub op het programma. Zeventien wedstrijden voordat op zondag 26 mei het reguliere seizoen eindigt. In de komende veertien weken zal het team van interim-trainer Rutger Schuijffel dus nog minimaal drie keer doordeweeks in actie moeten komen.

In de vierde klasse D zijn de verschillen in het aantal gespeelde wedstrijden tussen de verenigingen enorm. SC Millingen, Angeren, OSC, vv Ewijk, FC Jeugd en FC Kunde hebben inmiddels al dertien wedstrijden gespeeld, Germania, Victoria’25 en Blauw Wit staan op twaalf duels. Aan de andere kant hebben Batavia en RODA’28 pas tien duels gespeeld en Rood Wit dus pas zeven wedstrijden. Met vijf punten uit zeven duels is Rood Wit ook de hekkensluiter van de competitie. Echter: wanneer de zes inhaalduels allemaal gewonnen zouden worden, heeft Rood Wit twee punten meer dan het als derde geklasseerde Angeren.

Komende zondag gaat Rood Wit in Afferden op bezoek bij Victoria’25 voor de eerste competitiewedstrijd van 2024.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |