App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Talentvolle middenvelder uit Vierde divisie naar vv Hierden

Talentvolle middenvelder uit Vierde divisie naar vv Hierden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Matthias in ’t Anker maakt na dit seizoen de overstap van Vierde divisieclub VVOG naar tweedeklasser vv Hierden. De 20-jarige middenvelder begon met voetballen bij voetbalvereniging Hierden en maakte op zijn vijftiende de overstap naar Harderwijk. Na zes seizoenen bij VVOG keert de veelzijdige en dynamische middenvelder terug op Sportpark Mheenzicht. In ’t Anker speelde in totaal 23 competitieduels voor VVOG in de Derde divisie.

Eerder werd al bekend dat ook Twan van Nijhuis na dit seizoen VVOG inwisselt voor vv Hierden. VV Hierden strijdt met Unicum Lelystad om het kampioenschap van de tweede klasse H en directe promotie naar de eerste klasse. Zaterdag speelt vv Hierden thuis tegen degradatiekandidaat vv Heerde.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |