App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SKV verder zonder trainer Tamoussat

SKV verder zonder trainer Tamoussat

door Redactie VoetbalGelderland
2 reacties

Onder leiding van interim-trainer Behrouz Moghaddasi heeft SKV zaterdag met 2-0 verloren van SC Hoevelaken. De Wageningse derdeklasser moest op zoek naar een oplossing nadat hoofdtrainer Zouhair Tamoussat per direct gestopt was. SKV staat momenteel op de twaalfde en voorlaatste positie in de derde klasse B en verloor vier van de laatste vijf wedstrijden.

Manager Technisch zaken Dick van Kleef: ,,Zouhair Tamoussat is helaas vanwege gezondheidsredenen per direct gestopt bij ons eerste elftal. Behrouz Moghaddasi maakt het seizoen als interim-trainer af en wij zijn nu op zoek naar een trainer voor volgend seizoen.”

Met Behrouz Moghaddasi heeft SKV voor de rest van het seizoen een trainer gevonden die dag en nacht met voetbal bezig is. De 35-jarige inwoner van Duiven combineert de hoofdmacht van SKV  met SKV onder 23-1 dat in de Vierde divisie uitkomt en de SKV academie op maandag. Moghaddasi was als assistent-trainer al betrokken bij het eerste elftal en is ambitieus: ,,SKV is een ideale club vol potentie en jonge talenten. Deze uitdaging maakt mij als ontwikkeltrainer sterker en beter. In 2022 heb ik mijn UEFA-B diploma gehaald en ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn toewijding, fanatisme en ervaring waardevol kan zijn bij de ontwikkeling van talentvolle spelers.”

In de verloren wedstrijd tegen SC Hoevelaken debuteerden zaterdag vijf spelers in de hoofdmacht van SKV: Dylan Noordhuis, Joost van Iterson, Gloire Da Rosa, Marc Scheers en Auguste Berkati.

Reageer op dit artikel

2 reacties

M. Uys 21 februari 2024 - 22:46

Wat voor gezondheidsproblemen?

Reply
Jan 1 maart 2024 - 19:31

Vanwaar deze vraag?

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |