App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws OVC’85: interim-trainer binnen, voorzitter vertrokken

OVC’85: interim-trainer binnen, voorzitter vertrokken

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Herman Harleman maakt het seizoen af als interim-trainer van OVC’85.  De 54-jarige inwoner van Deventer gaat volgend seizoen aan de slag als trainer van vijfdeklasser SV Almen. Harleman was in het verleden onder meer trainer van VV de Gazelle, Sportclub Daarle, IJsselstreek, Go Ahead Deventer en Lettele. Bestuurslid voetbaltechnische zaken Raoul Godijn: ,,Herman heeft veel ervaring, ook als trainer bij de KNVB. Voor volgend seizoen heeft hij al een club, maar hij had nu z’n handen nog vrij en ziet een mooie uitdaging om OVC’85 in de derde klasse te houden.”

De derdeklasser uit Oosterbeek moest op zoek naar een nieuwe trainer nadat Johan Scholten in januari per direct vertrok. Onder assistent-trainer Bob Engwirda boekte OVC’85 tegen Sportclub Brummen de eerste competitiezege van het seizoen, zaterdag werd op Sportpark De Bilderberg met 2-3 verloren van Kolping-Dynamo. Met vier punten uit dertien wedstrijden staat OVC’85 op de dertiende en laatste positie in de derde klasse A. De achterstand op nacompetitieplek van ESA bedraagt acht punten.  Zaterdag speelt OVC’85 in Apeldoorn tegen middenmoter Groen Wit’62.

Eerder deze maand werd bekend dat voorzitter Harm Wevers per direct is afgetreden bij OVC’85 vanwege een verschil van inzicht.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |