App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws NSC Nijkerk haalt oud-prof terug

NSC Nijkerk haalt oud-prof terug

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

NSC Nijkerk heeft de selectie per direct een kwaliteitsimpuls gegeven. Oud-prof René Troost sluit met onmiddellijke ingang aan bij de selectie van de eersteklasser uit Nijkerk in een poging degradatie te voorkomen. De 35-jarige Troost speelde vier seizoenen bij NSC Nijkerk om in de zomer van 2023 te stoppen.

De fysiek sterke defensieve middenvelder of centrale verdediger speelde 100 wedstrijden in de Keuken Kampioen divisie en kwam onder meer uit voor FC Omniworld, AGOVV, Almere City, Rijnsburgse Boys, Ter Leede en SV Huizen. Volgens NSC Nijkerk is Troost direct inzetbaar en kan hij zaterdag in de uitwedstrijd tegen Duno zijn rentree maken. NSC Nijkerk staat momenteel op de elfde positie in de eerste klasse G.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |