Home Arnhem Gelijkspel in derby tussen RKHVV en De Bataven (foto’s)

Gelijkspel in derby tussen RKHVV en De Bataven (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De derby tussen RKHVV en De Bataven is zondagmiddag in een 1-1 gelijkspel geëindigd. De thuisploeg had vooral in de eerste helft het betere van het spel en de uitblinkende doelman Jamie Dekkers hield RKHVV-topscorer Jamarro Diks meerdere keren van scoren af.  Tien minuten voor rust bracht middenvelder Mike Pröpper RKHVV op voorsprong. Na een kwartier in de tweede helft scoorde Jarmo Wilsterman koppend de gelijkmaker voor de bezoekers uit Gendt. In een spannende slotfase met mogelijkheden voor beide clubs werd uiteindelijk niet meer gescoord: 1-1.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl