App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Weer versterking vanuit tweede klasse voor SDS’55

Weer versterking vanuit tweede klasse voor SDS’55

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Nadat eerder al bekend was geworden dat aanvaller Rick Roelofsen van tweedeklasser Lunteren na dit seizoen SDS’55 komt versterken, meldt Ede Stad dat ook Matthijs van de Kamp volgend seizoen bij de vierdeklasser uit Wekerom gaat spelen. De 21-jarige Van de Kamp maakte in de zomer de overstap van SDS’55 naar VVOP en keert na dit seizoen dus weer terug op Sportpak de Beek. Aanvallende middenvelder Van de Kamp speelde tot dusver acht competitiewedstrijden in de hoofdmacht bij tweedeklasser VVOP.

Daartegenover staat volgens Ede Stad de beslissing van aanvoerder Martien van den Berg om na dit seizoen te stoppen bij het eerste elftal. SDS’55 van trainer Maarten van den Top won zaterdag met 2-1 van hekkensluiter SDOO en is de nummer vijf van de vierde klasse A.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |