App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Vijf goals Nourdin Bergwerff voor winnend SML

Vijf goals Nourdin Bergwerff voor winnend SML

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

SML heeft in de strijd om handhaving in de derde klasse B drie belangrijke punten gepakt. De thuiswedstrijd tegen laagvlieger sv Orderbos leverde een 7-0 overwinning op voor de Arnhemmers. Nourdin Bergwerff scoorde vijfmaal, de snelle linksbenige aanvaller vertrekt aan het einde van dit seizoen naar het onder 23 elftal van Tweede divisieclub GVVV. De 20-jarige Bergwerff kwam in het verleden onder meer uit voor RKHVV, Zuid Arnhem, Duno, Arnhemse Boys en De Treffers.

Voor SML was de zege op de Apeldoornse hekkensluiter de eerste competitiezege van 2024. Door de driepunter stijgt het team van de vertrekkende trainer Muhaiman Samir naar de achtste positie van de derde klasse B, al zijn de verschillen in het rechterrijtje beperkt. Naast de vijf treffers van spits Bergwerff waren ook jeugdspeler Jorn Timmermans en Sam van Essen trefzeker. Tegenvaller voor SML was de ogenschijnlijk zware blessure van Joshua Gieling.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |