App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws TEC wint met dubbele cijfers

TEC wint met dubbele cijfers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

TEC heeft zondagmiddag met dubbele cijfers gewonnen van degradatiekandidaat Groen Ster. In het Zuid-Limburgse Heerlerheide werd het maar liefst 0-10 voor de bezoekers uit Tiel. Voor TEC waren Adil Lechkar, Bo van Essen en Fabian Serrarens tweemaal trefzeker en scoorden Guido van Rijn, Niall Raben, Anderson Lopez en invaller Orlando Valadares Fonseca eenmaal.

Dankzij de vierde opeenvolgende driepunter staat TEC nu op de zesde plaats in de Derde divisie B, maar qua verliespunten is het team van het trainersduo Van de Haar/Meijers de nummer drie van de competitie achter Barendrecht en SteDoCo.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |