App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws MASV onderuit tegen koploper Excelsior’31 (foto’s)

MASV onderuit tegen koploper Excelsior’31 (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

MASV heeft zaterdagavond in Arnhem met 0-3 verloren van het ijzersterke Excelsior’31. De lijstaanvoerder uit Rijssen was in het eerste uur duidelijk de bovenliggende partij en zag MASV pas in het laatste half uur gevaarlijker worden. Omdat de aansluitingstreffer uitbleef, werd het niet meer echt spannend en scoorde Excelsior’31 in de slotfase de derde goal: 0-3.  Doelpuntenmakers: Rick Hemmink,  Stan ter Haar en invaller Simon Seppenwoolde.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |