App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Twee versterkingen voor DTS Ede

Twee versterkingen voor DTS Ede

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

DTS Ede heeft vandaag bekend gemaakt dat Jorrel Herboldt en Luc Dolphijn volgend seizoen bij de eersteklasser van trainer Arnold Brehler gaan spelen. Eerder werd al aangekondigd dat Jarvin de Haan komend seizoen op Sportpark Inschoten gaat spelen.

Jorrel Herboldt is een 22-jarige middenvelder die dit seizoen bij competitiegenoot WSV speelt. De lange allrounder uit Apeldoorn speelde een jaar in de jeugdopleiding van Vitesse en voetbalde verder ook nog bij ZVV’56. Luc Dolphijn is een linksbenige verdediger die nu in Wageningen bij derdeklasser WAVV speelt. De 25-jarige linksback speelde eerder bij Bennekom en SKV en moet bij DTS Ede de opvolger van Ahmed Lak worden.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |