App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Ruurlo heeft opvolger van Jan Lorsé gevonden

Ruurlo heeft opvolger van Jan Lorsé gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Martijn Prinsen wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van vv Ruurlo.  Prinsen wordt bij de derdeklasser uit Ruurlo de opvolger van Jan Lorsé die ondanks een contract tot 2025 komende zomer Sportpark ’t Rikkelder zal verlaten en naar Concordia Wehl gaat.

Met Prinsen kiest vv Ruurlo voor een jonge en veelbelovende trainer. De 30-jarige trainer is dit seizoen bezig aan zijn derde en laatste seizoen bij het tweede elftal van AZSV en begint volgend seizoen voor de eerste keer als hoofdtrainer. Op de website van Ruurlo spreekt de technische commissie de verwachting uit dat de nieuwe trainer zowel het individu als de spelersgroep beter kan maken.

Ruurlo staat met 22 punten uit 14 wedstrijden momenteel op plek zes in de derde klasse A.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |