App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Doelman Molenaar weg bij DOVO

Doelman Molenaar weg bij DOVO

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Lars Molenaar vertrekt aan het einde van dit seizoen bij DOVO. De 21-jarige doelman uit Gelderland is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Derde divisieclub uit Veenendaal maar heeft te horen gekregen dat zijn contract niet verlengd wordt omdat er weinig perspectief op speeltijd is.

Molenaar was in het verleden doelman van SDOUC, De Graafschap en Duno en maakte in 2022 de overstap naar Veenendaal. Bij DOVO kwam hij dit seizoen tot vier competitiewedstrijden in de hoofdmacht en is Nick van den Dam de eerste keeper.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |