App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Acht spelers verlengen bij titelkandidaat v.v. Hierden

Acht spelers verlengen bij titelkandidaat v.v. Hierden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De technische commissie van v.v. Hierden heeft met acht spelers uit de huidige selectie overeenstemming bereikt voor volgend seizoen: Casper Krop, Ryan Bons, Jan Jurrien Hop, Andrew Schaftenaar, Wouter Polhoud, Niels Doornhof, Rik Vermeij en Mark Bottenheft spelen ook volgend seizoen op Sportpark Mheenzicht.

Daarnaast krijgt de nieuwe trainer Stevan de Geijter de beschikking over aanvaller Twan van Nijhuis die nu nog bij VVOG speelt. Hierden heeft een voorsprong van twee punten op concurrent Unicum en is de koploper van de tweede klasse H.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |