App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 1G: SDC Putten periodekampioen na remise bij topper

1G: SDC Putten periodekampioen na remise bij topper

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SDC Putten heeft zonder zelf te spelen de eerste periodetitel van de eerste klasse G veroverd. Doordat de topper tussen DTS Ede en csv Apeldoorn in een 1-1 gelijkspel eindigde, werd de ploeg uit Putten periodekampioen.

Op Sportpark Inschoten in Ede leek csv Apeldoorn de topper tegen DTS Ede te gaan winnen. De roodgele formatie uit Apeldoorn kwam vlak voor rust op een 0-1 voorsprong toen Cem Köse een voorzet van Ilias Yadir tot assist promoveerde. De formatie van trainer Jan Kromkamp leek lang op weg naar de driepunter en de eerste periodetitel, maar door een late gelijkmaker van invaller Shapoul Ali eindigde de topper uiteindelijk in een 1-1 gelijkspel. SDC Putten zag hiermee niet alleen twee concurrenten twee punten verliezen maar werd ook periodekampioen.

In Nijkerk verloor NSC Nijkerk door een tegengoal in de blessuretijd met 2-3 van asv Dronten. De formatie uit Dronten kreeg via Remon Kroes en Rihairo Meulens twee rode kaarten, maar verliet Nijkerk wel met drie punten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |