App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Negentien spelers blijven bij VIOS Vaassen

Negentien spelers blijven bij VIOS Vaassen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Het grootste deel van de selectie van VIOS uit Vaassen blijft komend seizoen op Sportpark De Kouwenaar spelen. Op de clubwebsite wordt bekend gemaakt dat de onderstaande negentien spelers ook volgend seizoen de derdeklasser trouw blijven: Maurits Visch, Stef Koldenhof, Mathijs Meijer, Lennon van der Linde, Danny Machielsen, Richard van Beek, Mehmet Ali Akalin, Joas Pol, Julian Smit, Rein van Wijngeeren, Kristiaan Bax, Jaron Dijksterhuis, Levi Tuasela, Noah Tuasela, Ozan Borlu, Thomas Klink, Ruben Mensink, Abel Tuasela, Robin de Vries.

Thomas Prins, de huidige assistent-trainer van Maikel Amzand, wordt volgend seizoen hoofdtrainer en krijgt assistentie van Jelle Pol. Met achttien punten uit veertien wedstrijden staat VIOS op de zesde plaats in de middenmoot van de derde klasse C. Sinds de degradatie in 2017 komt de geelzwarte formatie uit Vaassen in de derde klasse uit.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |