App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Aanvaller vertrekt bij DTS Ede

Aanvaller vertrekt bij DTS Ede

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Huib Siefkes is bezig aan zijn laatste seizoen bij DTS Ede. De 22-jarige aanvaller vertrekt in augustus naar de Verenigde Staten om daar te gaan studeren en voetballen. Siefkes doorliep de jeugdopleiding van DTS Ede en maakt al enige jaren uit de van de hoofdmacht van de eersteklasser uit Ede. Dit seizoen kwam Siefkes tot op heden tot zeven competitieduels voor DTS Ede.

Eerder werd al bekend dat Ahmed Lak, Roy Talsma, Joris Bouter (Blauw Geel’55), Nekhomi Veldt en Shapoul Ali aan hun laatste seizoen op Sportpark Inschoten bezig zijn. DTS Ede is de huidige nummer drie van de eerste klasse G.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |