App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Vierde divisieclub stopt met prestatievoetbal

Vierde divisieclub stopt met prestatievoetbal

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Pelikaan S stopt na dit seizoen met prestatievoetbal, op de website van de nummer zestien van de Vierde divisie D staat onderstaande toelichting:

Pelikaan S stopt met het voetballen op prestatieniveau. In de afgelopen jaren is er met veel enthousiasme en doorzettingskracht een opmars gemaakt van de 5e klasse naar 4e divisie niveau. Ondanks deze sportieve prestatie heeft het nieuw opgerichte bestuur gekeken naar de mogelijkheden voor de toekomst en besloten dat het niet haalbaar is om op dit niveau te blijven acteren in de komende jaren. Als bestuur kijken we terug op een prachtig avontuur waarbij we iedereen die in de afgelopen seizoenen daaraan heeft bijgedragen, enorm dankbaar zijn. 

Bestuur Pelikaan S

Pelikaan speelt in de Vierde divisie D met onder meer Scherpenzeel, SDV Barneveld, AZSV, MASV, VVOG en Longa’30. De club uit het vlakbij Groningen gelegen Oostwold werd vorig seizoen kampioen van de eerste klasse en promoveerde daarmee naar de Vierde divisie, terwijl Pelikaan in het seizoen 2013/14 nog in de vijfde klasse actief was. Eerder werd al bekend dat ook OSS’20 na dit seizoen stopt met prestatievoetbal.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |