App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SV Epe-WVF zaterdag afgelast

SV Epe-WVF zaterdag afgelast

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties

In verband met het overlijden van Mike Berkhoff, lid van verdienste van SV Epe, gaat zaterdag het competitieduel tussen SV Epe en WFV (2e klasse H) niet door.

Op de website van SV Epe staat onderstaande In Herinnering: Mike Berkhoff

Beste leden, vrienden, SV Epe supporters, beste allemaal,

Op zondag 11 februari bereikte ons het droevige bericht dat ons lid, en ook lid van verdienste, Mike Berkhoff is overleden. Mike is slechts 31 jaar geworden. Zoals we allemaal weten heeft Mike een jaar gevochten tegen een verschrikkelijke tegenstander. Een strijd die hij helaas niet mocht winnen. Wij wensen Kelly, Nika, Marco, Ina, Luke en Merel en overige familieleden heel veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.

Mike is door zijn ouders Marco en Ina bij zijn geboorte in 1992 direct lid gemaakt van onze vereniging. Samen met zijn broer Luke is hiermee de SV Epe familie compleet. Nadat Mike alle jeugdcategorieën had doorlopen, heeft hij ook in vele seniorenselecties gespeeld. Eén van zijn eigen sportieve hoogtepunten bereikte hij in 2016, toen mocht hij zijn debuut maken in Epe 1.

Mike kwam er op jonge leeftijd achter het erg leuk te vinden de jeugd van SV Epe het voetbalspelletje eigen te maken. Samen met zijn maatje Koen Logen heeft hij veel jeugdspelers op zijn eigen enthousiaste en bevlogen manier beter gemaakt. De laatste jaren ging Mike zijn eigen selecties trainen en coachen. Een bijzonder hoogtepunt als trainer heeft Mike vorig jaar mogen beleven met de JO17-1. Dankzij Mike en de enorme klik die hij met dit team had, zorgden zij er samen voor dat er een kampioenschap gevierd mocht worden en dat er weer een Epe-team in de divisie terecht kwam.

Mike wordt vrijdag in besloten kring begraven. Voordat hij naar zijn laatste rustplaats wordt gebracht, wil hij graag nog één keer naar zijn geliefde SV Epe. Hij zal hier tussen 15:00 en 15:15 uur aankomen. Wat zou het mooi zijn als we met zoveel mogelijk mensen tussen de sporthal en onze voetbalclub een erehaag vormen. Bij deze nodigen wij jullie hiervoor uit.

Kom als het kan op de fiets en respecteer de wens om geen foto’s of filmpjes te maken.

Bestuur SV Epe

Reageer op dit artikel

1 reacties

Hennie Kemperman 15 februari 2024 - 13:31

Veel sterkte allemaal

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |