App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Van de Grift per direct terug bij VSCO’61

Van de Grift per direct terug bij VSCO’61

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dominique van de Grift keert per direct terug bij VSCO’61. De 27-jarige middenvelder maakt de overstap van MVV Alcides, een eersteklasser uit Meppel en hoopt in Oosterwolde het plezier in voetballen weer terug te krijgen.

Van de Grift vertrok in 2020 van Sportpark De Heughte om bij VV Nunspeet zijn voetbalgeluk op ene hoger niveau te zoeken. Afgelopen zomer vertrok de middenvelder van Nunspeet naar Alcides, maar deze overstap werd geen groot succes. Op de website van derdeklasser VSCO’61 staat een korte toelichting: Dominique gaat dit huidige seizoen spelen in het team van zijn broer waar hij het plezier in voetbal weer hoopt terug te vinden in een veilige en vertrouwde omgeving. Dominique gaat op donderdag meetrainen met de eerste selectie. Voor VSCO ‘61 is het natuurlijk de gewenste situatie dat Dominique weer definitief aansluit bij de selectie.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |