App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws ESA met verzwakt elftal naar kraker tegen AVW’66

ESA met verzwakt elftal naar kraker tegen AVW’66

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

In de strijd om directe handhaving in de derde klasse A staat zaterdag de cruciale degradatiekraker tussen AVW’66 en ESA op het programma. Volgens berichtgeving in De Gelderlander valt het inhaalduel gelijk met een Spaans trainingskamp van de Arnhemse club en zal daarom zaterdag een verzwakt elftal van ESA aantreden op Sportpark Hamerden in Westervoort.

Oorspronkelijk stond er op zaterdag 18 februari geen competitieprogramma op de planning, waardoor ESA dit weekend uitkoos voor een trainingskamp naar het Spaanse Torremolinos. Omdat AVW’66-ESA op de oorspronkelijke datum werd afgelast, heeft de KNVB de wedstrijd voor 18 februari opnieuw op het programma gezet. Pogingen van ESA om de wedstrijd te verplaatsen, hebben niets opgeleverd waardoor ESA zaterdag met een combinatieteam van spelers van het tweede elftal en uit de jeugd naar Westervoort afreist voor het belangrijke competitieduel tegen concurrent AVW’66.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |