App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Aanvaller keert terug bij Rood-Wit’58

Aanvaller keert terug bij Rood-Wit’58

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Giovanni Vermeulen speelt volgend seizoen weer bij Rood-Wit’58. De 22-jarige aanvaller met de fijne traptechniek was vorig seizoen dertien keer trefzeker in Putten en maakte in de zomer de overstap naar VVOP. Bij de tweedeklasser uit Voorthuizen kwam de aanvaller tot vier competitieduels in de hoofdmacht.

Op de clubwebsite laat de technische commissie van Rood-Wit’58 bovendien weten dat het overgrote deel van de huidige selectie ook volgend seizoen op De Eendracht zal spelen. Rood Wit is de huidige nummer twee van de vierde klasse B.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |