App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VVOG strikt verdediger uit Derde divisie

VVOG strikt verdediger uit Derde divisie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Joël van Blerk voetbalt de komende twee seizoenen bij VVOG Harderwijk. De 21-jarige verdediger is bezig aan zijn eerste jaar bij DVS’33 Ermelo en tekende een contract tot 2026 bij de Vierde divisieclub uit Harderwijk.

Van Blerk is op meerdere posities achterin inzetbaar en speelde in de jeugd van Almere City en Telstar. De inwoner van Lelystad vertrok in 2022 naar Cyprus, na een buitenlands avontuur bij Achyronas en PAEEK Kyrenia speelt hij dit seizoen in het geelzwart van DVS’33. Van Blerk kwam tot op heden tot zestien duels in de Derde divisie in Ermelo.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |