App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Van Beukering nieuwe hoofdtrainer Veluwezoom

Van Beukering nieuwe hoofdtrainer Veluwezoom

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Jhon van Beukering wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SC Veluwezoom. Bij de vierdeklasser uit Velp wordt de oud-prof de opvolger van Jop de Bruijn die na twee seizoenen stopt als trainer op Sportpark De Pinkenberg.

Van Beukering was tussen 2019 en 2022 al eerder drie seizoenen trainer bij SC Veluwezoom en maakt momenteel furore met het onder 18 elftal van Veluwezoom dat in de Vierde divisie tegen onder meer Helmond Sport, VVV, Roda JC en FC Den Bosch speelt. De verwachting is dat een deel van deze talentvolle lichting komend seizoen doorstroomt naar de hoofdmacht. Van Beukering, oud-spits van onder meer Vitesse, N.E.C., De Graafschap en Feyenoord, was in het verleden ook hoofdtrainer van MASV en assistent-trainer bij AFC Arnhem, Silvolde en ESA.

SC Veluwezoom staat met 16 punten uit 14 wedstrijden momenteel op plek acht in de middenmoot van de vierde klasse E.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |