App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nieuwe datum afgelaste wedstrijd TEC

Nieuwe datum afgelaste wedstrijd TEC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De KNVB heeft de competitiewedstrijd TEC- HV & CV Quick voor zondag 28 april opnieuw op het programma gezet. Het duel in de Derde divisie B werd afgelopen zondag afgelast vanwege het onbespeelbare hoofdveld van Sportpark De Lok in Tiel.

Het worden drukke maanden voor de ploeg van het trainersduo Van de Haar en Meijers. TEC moet nog zestien wedstrijden spelen en heeft drie wedstrijden minder gespeeld dan SteDoCo. TEC speelt tot en met 25 mei elk weekend en op woensdagavond 20 maart een doordeweekse inhaalwedstrijd tegen Blauw Geel’38. Het is voor de formatie uit Tiel te hopen dat er verder geen duels meer afgelast gaan worden.

In het restant speelt TEC nog tien thuiswedstrijden en zes uitduels, zondag staat in Heerlen de uitwedstrijd tegen Groene Ster op het programma.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |