App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Middenvelder vertrekt bij SDC Putten

Middenvelder vertrekt bij SDC Putten

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jordy van Selm heeft besloten na dit seizoen te vertrekken bij SDC Putten. De 27-jarige middenvelder is bezig aan zijn vijfde seizoen bij de eersteklasser uit Putten en wil vertrekken omdat hij dit seizoen te weinig speeltijd krijgt. Van Selm speelde in het verleden ook bij DVS’33 en AGOVV en keerde in 2019 terug naar Putten.

Op de website van SDC Putten geeft Van Selm een toelichting: β€œNa 5 seizoenen heb ik besloten SDC te gaan verlaten. Ondanks dat ik het jammer vind, kijk ik uit naar een stap richting een nieuwe uitdaging en een daarbij passende club. Ik ben een jongen met het Puttens voetbal-DNA en dit zal ik niet verliezen. Ik heb in de afgelopen jaren veel mooie vriendschappen mogen sluiten met mijn teamgenoten, stafleden en leden van de club! We staan momenteel bovenaan en ik geloof erin dat we het op deze manier mogen gaan afsluiten!”

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |