App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Eerste aanwinst vv Hierden komt uit Vierde divisie

Eerste aanwinst vv Hierden komt uit Vierde divisie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Twan van Nijhuis maakt na dit seizoen de overstap van VVOG naar vv Hierden. De 19-jarige buitenspeler is de eerste aanwinst voor de tweedeklasser uit Hierden voor volgend seizoen. Van Nijhuis begon met voetballen bij vv Hierden, maar maakte al snel de overstap naar VVOG. In Harderwijk doorliep de snelle aanvaller de hele jeugdopleiding en kreeg als beloning voor zijn ontwikkeling dit seizoen een plek in de selectie van de hoofdmacht. Van Nijhuis kwam dit seizoen tot nu toe tot één competitiewedstrijd voor VVOG in de Vierde divisie D.

Eerder deze week werd bekend dat Casper Krop en Ryan Bons ook volgend seizoen bij vv Hierden spelen. Met 30 punten uit dertien wedstrijden is de formatie uit Hierden de koploper van de tweede klasse H.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |