Home Laatste Nieuws Verdediger sluit per direct aan bij SDV Barneveld

Verdediger sluit per direct aan bij SDV Barneveld

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Sinds vrijdag is Finn Kluiver speelgerechtigd voor SDV Barneveld. De 22-jarige linksbenige verdediger was de eerste competitieheft selectiespeler van USV Hercules maar speelde bij de cupfighters uit Utrecht nauwelijks. Eind december werd al bekend dat Kluiver volgend seizoen zou terugkeren bij SDV Barneveld. Kluiver liet echter zijn contract bij Hercules ontbinden en kreeg uiteindelijk vrijdag groen licht van de KNVB om de rest van dit seizoen voor SDV Barneveld uit te komen.  Kluiver speelde verder onder meer in de jeugd van Vitesse en FC Twente en bij VVOG en DVS’33.

Met Kluiver negentig minuten op de bank verloor SDV Barneveld zaterdag thuis met 0-2 van titelkandidaat Excelsior’31.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |