Home Arnhem Oude bekende per direct terug bij GVC

Oude bekende per direct terug bij GVC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Kostas Oroilidis keert per direct terug bij GVC. De doelman met Griekse roots begon dit seizoen bij de Wageningse derdeklasser ONA’53 maar kon vanwege gewijzigde werkomstandigheden niet langer meer altijd trainen. De KNVB heeft de overschrijving van de doelman naar de Wageningse studentformatie van GVC goedgekeurd waardoor Oroilidis per direct speelgerechtigd is voor de vijfdeklasser.

Kostas Oroilidis keepte al eerder enkele seizoenen verdienstelijk bij GVC waarna hij via CHRC, Fortissimo, Kesteren en ONA’53 nu dus terugkeert op Sportcentrum De Bongerd. GVC staat momenteel op de tweede plaats in de vijfde klasse B met een achterstand van drie punten op koploper VV Hulshorst. 24 februari kan Oroilidis in de uitwedstrijd tegen SCW’23 zijn rentree voor GVC maken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |