Home Laatste Nieuws Nieuwe hoofdtrainer voor Focus’07

Nieuwe hoofdtrainer voor Focus’07

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Niells Bosch wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Focus’07. Bij de vierdeklasser uit Culemborg wordt Bosch de opvolger van Rudy Wetzel die na een jaar Parijsch Sportpark zal verlaten en volgend seizoen werkzaam is bij eersteklasser Mierlo-Hout.

Bosch was als trainer actief bij CVV Vriendenschaar, Baronie en BZS en was bij Baronie hoofd opleidingen in combinatie met een functie als scout bij Feyenoord. DE club uit Culemborg is vol vertrouwen over de nieuwe trainer en meldt op de eigen website:  “Met Niells aan het roer streeft Focus’07 ernaar om de verjonging binnen het team voort te zetten en een competitief team op te bouwen dat meespeelt voor de prijzen. De club kijkt uit naar een succesvolle samenwerking met Niells Bosch en is ervan overtuigd dat zijn ervaring en expertise een waardevolle toevoeging zullen zijn voor de verdere ontwikkeling van de club.”
Focus’07 staat met 21 punten uit 14 wedstrijden op de zevende plaats in de westelijke vierde klasse E.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl