Home Arnhem Joël en Fabian Beukhof vertrekken bij VV Bennekom

Joël en Fabian Beukhof vertrekken bij VV Bennekom

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Aan het einde van dit seizoen vertrekken Joël en Fabian Beukhof bij eersteklasser VV Bennekom. Volgens de berichtgeving van Ede Stad gaan de 24-jarige tweelingbroers op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Joël Beukhof kwam dit seizoen zeven competitiewedstrijden voor de hoofdmacht van Bennekom. De linkerverdediger vertrok vanuit de jeugdopleiding van Bennekom naar PEC Zwolle om via TEC en HHC Hardenberg in 2022 terug te keren bij Bennekom. Fabian Beukhof begon in 2019 aan zijn tweede periode bij Bennekom, de middenvelder vertrok eveneens vanuit de jeugd van Bennekom naar PEC Zwolle. Fabian Beukhof is dit seizoen basisspeler op Sportpark Eikelhof en speelde in elf van de twaalf competitieduels mee.

Bennekom staat op nacompetitieplaats negen van de eerste klasse G en speelt zaterdag de uitwedstrijd tegen concurrent Sportclub Bemmel.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |