Home Arnhem Valleivogels haalt aanvaller van buurman

Valleivogels haalt aanvaller van buurman

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Stijn Willigenburg maakt na dit seizoen de overstap van VV Scherpenzeel naar buurman s.v. de Valleivogels. De 21-jarige Van Willigenburg verwacht bij tweedeklasser Valleivogels meer kans op speelminuten hebben dan bij zijn huidige club die bovenin de Vierde divisie speelt.

De linksbenige aanvaller uit Scherpenzeel geeft op de website van zijn nieuwe club een duidelijke toelichting: ‘Ik wil graag meer aan spelen toe komen in een eerste elftal en denk dat die kans bij Valleivogels groter is. Ook ken ik al een hoop jongens bij Valleivogels en blijf ik lekker in het dorp voetballen’.

Vorige maand werd bekend dat middenvelder Bart Posthouwer van De Valleivogels juist de overstap maakt naar VV Scherpenzeel.

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |