App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Quick 1888 heeft eerste aanwinst binnen

Quick 1888 heeft eerste aanwinst binnen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Bob Rossen keert volgend seizoen terug bij het zondagteam van Quick 1888 dat meespeelt om promotie naar de tweede klasse. De aanvallende middenvelder speelt dit seizoen bij eersteklasser SC Woezik en kwam in het verleden onder meer uit voor De Bataven, Juliana’31 en de amateurs van NEC. Op de website van de roodzwarte vereniging uit Nijmegen wordt Bob Rossen omschreven als een veelzijdige speler met ervaring, een goede technische bagage en een winnaarsmentaliteit.

Quick 1888 won de laatste vijf competitiewedstrijden en staat nu op de tweede positie in de zuidelijke derde klasse B./

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |